Rækker Mølle Hallen

Ny hal


Siden 1978 har Rækker Mølle Hallen dannet rammen om områdets fritids- og idrætsliv, og det håber vi, den også kommer til at gøre mange år frem. Derfor har vi startet projektet “Rækker Mølles Puls”, der gennem en ny hal og et renoveret klubhus skal være med til at puste liv i en masse forskellige fritidsaktiviteter i området.

Den nye hal bliver på 1150 kvadratmeter og kommer til at ligge på en del af fodboldbanen på stadion parallelt med den eksisterende hal. Klubhuset bliver i samme omgang renoveret og bygget sammen med de to haller, så klubhuset kommer til at danne et nyt socialt mødested.

Fuldt booket hal

Vi får i hallens bestyrelse jævnligt henvendelser fra foreninger og privatpersoner, der gerne vil leje sig ind i hallen, men de fleste må vi desværre skuffe. Den nuværende hal og minihal er tæt på fuldt booket af især håndboldklubben, der traditionelt har stor succes og opbakning på både ungdoms- og seniorplan.

Vi håber med en ny hal at skabe plads til flere forskellige fritidsaktiviteter som fx badminton, senioridræt, volley, gymnastik – og hvem ved måske noget helt andet, nyt og spændende. Mere plads vil samtidig give de frivillige ildsjæle bedre forhold at arbejde under til gavn og glæde for os alle.

Samtidig ser vi også gode muligheder for gennem indendørs fodbold at videreudvikle det i forvejen stærke samarbejde mellem fodboldklubberne i Hanning og Faster.

Kort sagt – idræt skal være en mulighed for alle!