Rækker Mølle Hallen

Støt os


 

Vi har brug for al den hjælp, vi kan få til at gennemføre projektet – også din.

Ønsker du at give din støtte, kan du indbetale direkte via DGI, eller du kan gøre det via vores indsamlere, der også gerne hjælper dig med at indberette støttebeløbet.

I begyndelsen af april starter vi husstandsindsamlingen op, hvor vores team af indsamlere besøger husstandende i lokalområdet. Vi håber, du vil tage godt imod dem, når de banker på hos dig.

I folderen her kan du få et kort overblik over projektet og indsamlingen:

Støt og træk fra i SKAT

Ved at støtte økonomisk er du med til at sikre, at vi kan gøre projektet til virkelighed. DGI hjælper os med indsamlingen, og du kan være med både som privatperson og som virksomhed.

Når du støtter hallen med et beløb, bliver det indberettet til SKAT som et ligningsmæssigt fradrag, så du reelt kan trække 26 % af din støtte fra i SKAT.

Støt i én eller flere bidder

Der er flere måder at gribe det an på, hvis du ønsker at støtte. Du kan indbetale et engangsbeløb, eller du kan indbetale din støtte over en periode på 5 år.

Uanset hvilken form, du vælger, kan du trække din støtte fra i SKAT (beløb op til ialt 16.300 kr.).

Kontakt

Er du ikke hjemme, når indsamlerne kommer forbi, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte hallens bestyrelse. Du kan se kontaktoplysningerne på bestyrelsens medlemmer via linket nedenfor: